Sztárok

Vakáció az egész családnak – fontos, hogy mindenki pihenhessen

A családi nyaralás akkor válik igazán élménnyé, ha a família apraja és nagyja is kikapcsolódhat. Sokszor azonban a szülők számára a megszokott hétköznapoknál is több fáradtságot és stresszt jelent egy ilyen vakáció, hiszen a nap 24 órájában kell odafigyelniük a csemetékre, és ilyenkor hajlamosak feladni a saját pihenésüket is azért, hogy a gyerekek izgalmas és változatos időtöltéséről gondoskodjanak. Érdemes ezért a családosoknak olyan helyszínt választaniuk a nyári szabadsághoz, ahol megfelelő programok várják a gyerekeket is, és ahol legalább egy kis időre leveszik a szülők válláról a gyermekfelügyelet gondját.
Vakáció az egész családnak – fontos, hogy mindenki pihenhessen

A gyerekek számára a nyaralás egyet jelent a strandolással, és a legtöbb felnőtt is akkor tud igazán kikapcsolódni, ha víz közelében töltheti a szabadságát. Minél kisebbek a gyerekek, annál fontosabb, hogy biztonságos legyen a vízben töltött idő, ezért a vadvízi túrák és a külföldi tengerparti élmények nem is nagyon jöhetnek szóba. Ideális ilyenkor, ha egy olyan élményfürdőt választunk a nyaralás célpontjául, ahol kifejezetten a gyerek számára kialakított medencék is vannak, és ahol olyan programokat kínálnak, amik a gyerekek szórakoztatásáról és felügyeletéről is gondoskodnak.

Vakáció az egész családnak – fontos, hogy mindenki pihenhessen

A sárvári Spirit Hotelben egyikben sincs hiány: az élményfürdőben található 22 medence között külső és belső gyerekmedence is van, és emellett egy egész hétre való programot kínálnak a gyerekeknek különféle animációk formájában. A kézügyességet és ruganyosságot fejlesztő játékos programok (festés, labdázás, gyurmázás) mellett nap mint nap részt vehetnek a gyerekek olyan programokon is, amik az egészségtudatosságot erősítik: összeállíthatnak például egy táplálkozási piramist, készíthetnek “okostányért”, főzhetnek és megismerkedhetnek a Fogtündér titkaival, sőt még egy orvosi szobába is bekukkanthatnak, hogy megnézzék, hogy gyógyítanak az orvosok.

Vakáció az egész családnak – fontos, hogy mindenki pihenhessen

 Amíg a gyerekeket szórakoztatják a profi animátorok, addig a szülők a legkülönfélébb pazar kényeztetések közül válogathatnak maguknak: termálvizes medencékben és pezsgőfürdőben pihenhetnek, vagy egy kiadósat úszhatnak a 25 méteres sportmedencében, ha pedig a lelküket szeretnék igazán megpihentetni, akkor egy masszázst, szaunázást vagy gőzfürdőzést is választhatnak. Mindemellett szervezett foglalkozásokon is részt vehetnek: az egészséganimációk során aktív sportprogramokon, állapotfelméréseken, közérzetjavító és szépségápolási kezeléseken vehetnek részt, valamint gyakorlatias módszerekkel és ötletekkel ismerkedhetnek azzal kapcsolatban, hogy a mindennapokban hogyan valósítsanak meg egy egészségesebb, stresszmentesebb életvitelt.

Vakáció az egész családnak – fontos, hogy mindenki pihenhessen

www.spirithotel.hu

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top