Sztárok

Nyár Spirit módra – élményekkel teli vakáció kettesben

Kettesben töltött nyaralásra még akkor is szüksége van minden párnak, ha egyébként az év minden napját meghitten és boldogan élik, és nincs hiányuk egymásra fordított minőségi időből.
Nyár Spirit módra – élményekkel teli vakáció kettesben

A környezetváltozás, a napi stressztől és rutintól való elszakadás még nekik is új lendületet adhat, akinek pedig a mindennapok rohanásától fásulttá vált a kapcsolata vagy a gyerekzsivajtól szeretne kicsit eltávolodni, annak egyenesen receptre kellene felírni egy kettesben töltött Spirit vakációt évente legalább egyszer.

Nyár Spirit módra – élményekkel teli vakáció kettesben

 A nyár itt van már a küszöbön, mögöttetek pedig egy hosszú, munkával, családi ügyekkel és mindenféle stresszel teli fél év áll. Nem csoda, ha egyetlen porcikátok sem kívánja már a napi rutinfeladatokat, és azon sem kell nagyon meglepődnötök, ha kicsit lehervadt év közepére a párkapcsolatotok, hiszen a modern élet rohanása gyorsan kimeríti a lelki, fizikai és érzelmi tartalékokat. Legfőbb ideje, hogy kiszakadjatok a mókuskerékből, és feltöltődjetek napfénnyel, nyári élményekkel, fürdőzzetek hideg és meleg vízben, kényeztessétek magatokat masszázsokkal, szépségkúrákkal, üdítő túrákkal és frissítő sportos programokkal egy felhőtlen, kettesben töltött vakáció során. Hagyjátok magatok mögött a napi gondokat, sőt, ha lehet, a gyerekeket is bízzátok rá valakire, és vegyétek az irányt Sárvár felé, ahol a Spirit Hotel csodás környezetében minderre lehetőségetek lesz!

Nyár Spirit módra – élményekkel teli vakáció kettesben

 Egy igazán jó nyaralás arról szól, hogy megváltoztatjátok egy kicsit az életritmusotokat, és egészen mással és más időbeosztásban foglalkoztok, mint egyébként az év során. Ha kettesben szeretnétek vakációzni, akkor ezt az alapelvet mindenképpen érdemes követnetek. Például, ha aktívan edztetek év közben, a szabadságotok alatt ne a megszokott sportágatokat gyakoroljátok, hanem próbáljatok ki valami egészen újat: futás helyett mondjuk teniszezzetek, edzőtermi gyakorlatok helyett pedig bringázzatok, ha pedig nem vagytok különösebben sportosak, akkor olyan játékos mozgásformát válasszatok, mint a bowling vagy a remek kikapcsolódást ígérő squash.

Nyár Spirit módra – élményekkel teli vakáció kettesben

A feltöltődésetek szempontjából az is fontos a fizikai aktivitás mellett, hogy a zakatoló napi rutin helyét a romantikus egymásra figyelés vegye át, és megajándékozzátok egymást csendes, meghitt pillanatokkal. Ilyen lehet egy zenés este gyertyafényes, igazi kulináris élményt nyújtó első osztályú vacsorával megkoronázva a Spirit kiváló éttermében, vagy egy közös masszírozás, de akár még egy egzotikus, különleges szaunázás is, ahol profi szaunamesterek teszik felejthetetlenné az élményt.

Nyár Spirit módra – élményekkel teli vakáció kettesben

 A Spiritben éppen az a jó, hogy akár egy pihentető, különleges wellness vakációra vágytok, akár egy strandolós, biciklizős, túrázó akítv nyaralásra, itt mindkettőt megtaláljátok. Mindezt ráadásul kivételesen igényes környezetben és magas színvonalú kiszolgálással. Ízleljétek meg idén, milyen a nyár Spirit módra!

Nyár Spirit módra – élményekkel teli vakáció kettesben

www.spirithotel.hu

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top