Sztárok

Kényeztető vakáció kompromisszumok nélkül

Lassan itt az ideje, hogy elgondolkozzunk azon, hova is menjünk az idén kikapcsolódni kedvesünkkel.
Kényeztető vakáció kompromisszumok nélkül

Ha az a cél, hogy a dolgos hétköznapok egyhangú zakatolásából kiszakadjunk, és zavartalanul szentelhessünk egy kis időt magunkra és párunkra, akkor érdemes egy minden kényelemmel felszerelt, aktív és passzív kikapcsolódáshoz is a legjobb körülményeket biztosító helyszínt választani, ahol kulináris élményekben, szabadtéri programokban és kényeztető wellness kezelésekben ugyanúgy nincs hiány, mint sportolási lehetőségekben. Éppen olyat, mint a sárvári Spirit Hotel.

Kényeztető vakáció kompromisszumok nélkül

Év közben a legkevesebb időt magunkra és a párunkra fordítjuk – ez már szinte “normális” velejárója a modern életnek, amelyben az érzelmi és fizikai energiáink zömét a kötelezettségek és stresszes életvitel égetik fel. Nélkülözhetetlen, hogy ebből időről időre kiszakadjunk, és ismét egyensúlyba hozzuk a testi-lelki harmóniánkat, törődjünk az egészségünkkel, és kompromisszumok nélkül pihenjünk – különben a párkapcsolatunk és az egészségünk látja ennek a kárát. Ha máskor nem, legalább nyáron mindenképpen érdemes kizárólag annak szentelni egy-két hetet, hogy az életünknek ezeket a területeit is ápoljuk, és új impulzusokkal ajándékozva meg magunkat és párunkat. Magyarul mindenképpen menjünk el egy tökéletes kényelmet, kikapcsolódást és romantikát ígérő vakációra!

Kényeztető vakáció kompromisszumok nélkül

Talán a legjobb választás ilyen nyaralásra egy olyan hely, ahol pihentető, komfortos környezetben teljes körűen kiszolgálnak minket, és “helyben van” minden lehetőség az aktív és passzív időtöltésre is. Az is nagyon fontos, hogy jó és egészséges ételeket együnk – lehetőleg olyan különlegességeket, amiket otthon egyébként nem szoktunk főzni. Egy kis luxust ebben a kérdésben mindenképpen érdemes megengedni magunknak, mert a kulináris élvezetek a legmarandóbb élmények közé tartoznak még a tapasztalt utazók szerint is.

Kényeztető vakáció kompromisszumok nélkül

A sárvári Spirit Hotel minden fenti szempontból ideális választás egy pihentető nyaraláshoz, hiszen eleve olyan gyönyörű és meghitt környezetet és felső kategóriás kényelmet kínál, amiben zavartalanul fordíthatjuk minden figyelmünket magunkara és a párunkra, a különféle kikapcsolódási lehetőségek zavarba ejtően széles kínálatából pedig hetekig válogathatunk úgy, hogy minden napra valami újdonság jusson. Itt jógázhatunk, részt vehetünk regeneráló masszázsokon, meglephetjük párunkat egzotikus és spirituális élményt kínáló szépségkúrákkal, SpaRitual és Thalion kezelésekkel, beülhetünk egy lelket és testet nyugtató szauna szeánszra, edzhetünk 25 méteres sportmedencében és tökéletesen felszerelt fitneszteremben, de kényelmesen elnyúlhatunk a termálvizes medencékben és a pezsgőfürdőkben is párunkkal kettesben. Nem kell messzire mennünk ahhoz sem, hogy a hazai gasztronómia legjavát élvezhessük: a szálloda Onyx éttermében a legkifinomultabb fogásokkal és különlegességekkel kényeztethetjük ízlelőbimbóinkat – legyen szó akár vegán, vegetáriánus vagy húsban bővelkedő ételekről.

Kényeztető vakáció kompromisszumok nélkül

Ha szeretnék kedvesünkkel kicsit kimozdulni, akkor az elbűvölő hét tó partján, ahol a Spirit Hotel fekszik, meghitt és romantikus sétákat is tehetünk, a környék gyönyörű vidékén pedig kiadósabb túrákra is elindulhatunk. Egy ilyen, változatos programokkal fűszerezett nyaralás után egészen biztosan közelebb kerülünk majd egymáshoz a párunkkal, és friss erőkkel, érzelmekkel feltöltődve a megszokott hétköznapokat is szebbnek, élvezhetőbbnek találjuk majd.

 

www.spirithotel.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top