Sztárok

Jessica Chastain férjhez ment egy olasz grófhoz

Jessica Chastain szombaton ment férjhez az olasz Gian Luca Passi de Preposulóhoz, akivel 2013 óta vannak együtt.

Jessica Chastain ritkán nyilatkozik a magánéletéről, így az esküvő híre is meglepetés volt. Férje, a 34 éves Gian Luca Passi de Preposulo régi olasz nemesi család sarja. Az esküvőt Trevisóban, a családi birtokon tartották, ahol az 1800-as évek elejétől élnek a Passi de Preposulók. Az esküvő előtti napon a pár Velencében töltötte az időt, ahol a hírek szerint Anne Hathaway és Emily Blunt is csatlakozott hozzájuk.

A kétszeres Oscar-jelölt Chastain nemrég még a cannes-i filmfesztiválon zsűrizett, és az esküvője után is folytatja a munkát. Most mutatták be a Menedék című filmjét, és bemutatás előtt áll a Social Network írójának, Aaron Sorkinnak az első rendezése is, szintén Chastain főszereplésével (Molly’s Game). Sőt a kanadai sztárrendező, Xavier Dolan első amerikai filmjét, a Death and Life of John F. Donovant is mindjárt befejezik, Chastain abban is játszik. 

Nem is értjük, hogy jutott ideje az esküvőjére, amiről azért még néhány fotót meg lehet nézni a Daily Mail oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top