Sztárok

Ismét nászútra indulnak Gianniék

Gianni Annoni és Debreczeni Zita nemrég hivatalosan is összekötötték az életüket. A boldogító igent Olaszországban, a Dolomitokban mondták ki, majd nászútra Tunéziába utaztak. Erről mesélt az étteremtulajdonos a Fem3Caféban.

Gianni és Debreczeni Zita imádnak új helyeket felfedezni, a közösségi oldalaikon követni lehet, hogy milyen fantasztikus országokban járnak.

“Szeretünk utazni, és olyan helyekre járni, ahol kicsit előbb jön a nyár, mint itthon. Tunéziában még nem jártunk, de régóta vágytunk oda. Nagyon vicces a helyi közlekedés: szinte mindenki robogóval jár, de összevissza mennek, nincsenek szabályok. Gyönyörű helyeken jártunk, a tenger is kivételesen szép. Sokan megpróbálták elrontani ennek a helynek a szépségét, ezért páran lemondtak róla, de úgy vettem észre, hogy most újra virágzik” – mondta Gianni.

#tunisia #tunesia #travel #travelgram

Gianni Annoni (@gianniannoni) által megosztott bejegyzés,

A szerelmesek hamarosan újra elutaznak, ezúttal Szardínia felé veszik az irányt.

Debreczeni Zita és Gianni nászútjáról sem látunk majd sok képet
Debreczeni Zita és Gianni nászútjáról sem látunk majd sok képet

“Az élet örömei ezek az utazások. Kellenek az emlékek, hogy később jó legyen visszagondolni rájuk. Fontos, hogy legyenek közös élményeink, amikre majd visszaemlékszünk.”

Zita az esküvőről is csak kevés képet osztott meg, és csak néhány tunéziai fotót láthattunk. Kérdés, hogy a nászútról mennyit posztolnak majd. 

Mi ketten egy csalad! #dolomiti #rifugiocomici @zitadebreczeni @gianniannoni

Gianni Annoni (@gianniannoni) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top