Friderikusz visszatér a TV2-re?

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Hatalmas botrány közepette távozott a csatornától egy éve, azóta folyamatosan próbálják visszacsábítani Friderikusz Sándort. Lehet, hogy most beadja a derekát?
2017. 06. 12. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Tavaly márciusban, egyik napról a másikra hagyta ott a TV2-t Friderikusz Sándor. Távozásakor egy közleményt adott ki, melyben nem kímélte a csatornát: az átalakított Tényeket propagandisztikus célokat szolgáló műsornak nevezte, ami az elemi szakmai és erkölcsi szabályokra fittyet hány. A műsorvezető megfogadta, hogy „minden érintkezési felületet megszüntet” a TV2-vel.

Friderikusz visszatér a TV2-re?

Tudni lehetett, hogy Friderikuszt vissza szeretnék hozni házon belülre, sőt személyesen a TV2 tulajdonosa, Andy Vajna is próbálta puhítani a műsorvezetőt. Ősszel az a hír járta, közel vannak a megegyezéshez. „Házon belül most már azt beszélik, tavasszal újra képernyőn lehet a sztár, akivel szinte mindenben megegyeztek. Egyértelműnek tűnik, hogy neki is az ínyére van az ajánlat, és hogy a tulajdonosok szintjén tudott egyeztetni a visszatérésről” – nyilatkozta egy TV2-es informátor.

A Bors szerint áttörés történhetett a tárgyalásokban, előszedték ugyanis a raktárból az Összezárva Friderikusszal díszleteit, és újra elkezdték felépíteni Fridi TV2-es lakását. A csatorna nem kívánta sem megerősíteni, sem cáfolni a hírt.

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus