Sztárok

Weisz Fanni a színpadról üzente édesanyjának, hogy a szerelmét választotta

Nem szeretne betegségtudattal élni, ezért is döntött szerelme mellett Weisz Fanni.

Weisz Fanni és párja, Péter négy éve vannak együtt, és hamarosan össze is házasodnak. Az első randevúra furcsa körülmények közt, egy bevásárlóközpont parkolójában, éjjel egykor kerített sort Weisz Fanni és Hajmásy Péter. A fiúnak kosárlabdameccse volt Debrecenben, és csak így tudták összehangolni a találkozót. Szerelem volt első látásra: Péter már akkor eldöntötte, hogy elveszi feleségül Fannit.

“Nagyon szeretem, imádom, hogy úgy beszél, hogy értsem, nagyon szeretem azért, mert megtanult jelelni miattam, és olyan szép férfias keze van” – mondta Péterről korábban Fanni.

Viszont Weisz Fanni tényleg egyre távolabb kerül a családjától. A kapcsolatuk akkor kezdett megromlani, amikor összejött Péterrel, aki azóta el is jegyezte Weisz Fannit. A család szerint a férfi irányítja őt. A modell már egyáltalán nem tartja a kapcsolatot a családjával. Apai nagyanyja temetésére sem ment el.

 Most Fanni a színpadon üzente meg anyukájának, hogy ő a férfit választja – írja a Blikk

“Anya! Én mindent neked köszönhetek. Mindenekelőtt azt, hogy élek, hogy felneveltél, hogy támogattál. Biztos vagyok benne, hogy ez nem volt egyszerű egy »fogyatékos« lánnyal. De tudod, volt egy pillanat az életemben, amikor döntenem kellett. Arról, hogy megmaradok-e egy »betegnek«, aki mindig, mindenben támogatásra szorul, vagy megpróbálok normális fiatal nőként önálló életet élni. Igen, azzal, akit szeretek. És én döntöttem, anya. Az utóbbit választottam. Akkor is, ha ez neked vagy bizonyos embereknek nem mindig tetszik. Ne haragudj! Persze nincs kizárva, hogy megbotlok, vagy akár el is esek ezen az úton. De akkor az az én felelősségem lesz, nem pedig a siketségemé. Remélem, egyszer elfogadod ezt. Nagyon szeretlek” – hangzott el a Szavak című színdarab végén a Játékszínben. A darab Fanni életéről szól.

???????????? @hagymaa

A post shared by Weisz Fanni (@realweiszfanni) on

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top