Sztárok

Demcsák Zsuzsát ajánlatokkal bombázzák, még a TV2 is

Demcsák Zsuzsa még nem döntötte el, hogy elfogadja-e valamelyik tévé ajánlatát.

“Nem volt közös megegyezés, nincs semmi susmus a háttérben. Én csak beadtam a felmondásomat, amit elfogadtak. Kategorikus voltam, egyértelmű abban, hogy nincs visszaút. Nem kamutörténet, hogy a családomra hivatkozom. Egyre nehezebb volt fölkelni, egyre nyűgösebb lettem, és nehezen tudtam összeegyeztetni a munkával, amit pár hónapja kezdtem. Eljött az a pont, amikor azt mondtam, nincs tovább” – magyarázta Demcsák Zsuzsa, miért mondott fel azonnali hatállyal a TV2-nél nemrég.

Áprilisban, 9 év után mondott fel Demcsák Zsuzsa, és egy közeli ismerőse szerint tényleg új életre készült, távol a képernyőtől. “Berendezkedett arra, hogy üzletasszonyként dolgozzon tovább. Úgy készült, hogy jó időre búcsút mond a képernyőnek, ám egymás után érkeztek az ajánlatok, még a TV2-től is, ami eléggé megdöbbentette Zsuzsát” – nyilatkozta a Blikknek Demcsák Zsuzsa közeli ismerőse.

 De nemcsak régi munkaadója, hanem az RTL Klub és az ATV is megkereste a Blikk szerint, de ezt egyik csatorna sem erősítette meg. “Valóban több helyről is megkerestek, több olyan ajánlatot is kaptam, amelyek figyelemre méltóak, de egyelőre nem született semmilyen döntés” – mondta Zsuzsa az újságnak.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top