Sztárok

Csobot Adél: Natan érkezése lefékezte egy kicsit az életem többi részét

Az anyaságról, kisfiáról, Istenes Bencéről és a karrierjéről adott interjút Csobot Adél a Blikknek.

“Natan érkezése lefékezte egy kicsit az életem többi részét, de azért minden halad tovább. Vágyom dolgokra, például más színházi szerepekre vagy új dalokra, de igazából most másról szól az életem. Viszont nagyon klassz, hogy arról mesélhetek, még csak 23 éves vagyok, otthon vár a gyermekem, és ötven nap után végre hazajött Bence!” – mondta a Blikknek Csobot Adél.

Csobot Adél arról is beszélt, hogy ő laza anyuka, szerinte azért mert “az idősebbek sokkal több veszéllyel vannak tisztában”. Beszélt arról is, hogy fel van készülve a kölni életre, de azért, ha egy munka hazaszólítja bármelyiküket, akkor jönnek. “Próbáljuk alakítgatni a kis életünket úgy, hogy ne égessünk fel semmit a hátunk mögött. Ott is el kell kezdenünk az életünket, de próbálunk mindent úgy szervezni, hogy ha itthon munka van, akkor itt legyünk. Ez persze állandó logisztikát igényel.”

Csobot Adél úgy érzi, még nagy feladatok várnak rá.  “Itt vagyok én, egy 23 éves anyuka, egy fiatal csaj, aki éli a mindennapjait, és dolgozik. Azt csinálhatja, amit szeret, de azt gondolom, a nagy produktum még várat magára Csobot Adél énekesnőként. Ugyan mindenki így hív, ez a megnevezésem, de én azért még keresem az utam.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top