Sztárok

Meglepő ruhák az első magyar JOY Social Media Awardon

Tegnap tartották az első magyar JOY Social Media Awardot, és a díjátadón rengeteg híresség megjelent. A teljesség igénye nélkül összeállítottunk egy válogatást a ruhákból, és megnézheted a díjazottakat is.

 A jelöltek izgatottak voltak, amikor megérkeztek a díjátadóra, a résztvevők többsége viszont az első perctől felszabadultan járt-kelt. Nagy Adri ruhája volt az első, amin megakadt a szemünk. A fehár kis miniruhához nem viselt melltartót és lényegében csipkedísz takarta a keblét.

“Magamnak választottam, nyáron szeretem a fehéret, és ez meg ilyen rafinált darab. Az hogy nincs rajtam melltartó, nem jelenti, hogy meztelen vagyok, de legyen az én titkom, mi van a ruha alatt.”

Mondjuk, nem volt kevésbé látványos Nyári Dia sem, aki a másik végletet képviselte a hosszú fekete ruhával, amire csak a boszorkányos jelzőt aggatta. De a teljesség igénye nélkül még néhány ruha, például Rubint Rékáé, aki igazán bevállalós volt:

Istenes Bence és Csobot Adél a Joy díjátadón lényegében a szolidabban öltözöttek közé tartozott, és kétségtelenül ők voltak azt est egyik nagy kedvencei, mivel most először jelentek meg nyilvános eseményen, amióta a műsorvezető hazajött Ázsiából. Miután megnyerték a #szerelmesvagyok kategóriát, lelkesen köszönték meg a támogatást. “Ez egy olyan jó visszajelzés, hogy szeretik, ahogy szeretjük egymást. Nekünk is vannak rossz napjaink, de mégis itt vagyunk.”

A JOY Social Media Award nyertesei:

d
JOY Social Media Award nyertesei (Nessaj, Kulcsár Edina, Lakatos Márk, Hódi Pamela, Rubint Réka, Istenes Bence, Csobot Adél, Kiss Ádám) a műsorvezetővel, Puskás Petivel

Videónkban azt is megnézheted, hogyan vették át a díjat, és bár sok vicces részletet kiemelhetnénk a beszédekből, annyit elárulhatunk: nekünk Kiss Ádámé tetszett a legjobban.

Wossala Rozinának ezúttal csak egy lopott díj jutott, de ahogy mondja, jövőre már lesz gasztro kategória is. HA jelölik, ÉS megnyeri, akkor Lakatos Márk díjára sem lesz már szüksége. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top