Sarka Kata megszabadult Hajdúval közös cégétől

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Sarka Kata tovább önállósodik, ennek pedig az is a része, hogy már ne a Hajdú Péterrel közös cégeken keresztül üzemeltesse a vállalkozásait. Helyette mással társult.
2017. 06. 08. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Lassan egy éve, hogy Sarka Kata elköltözött Hajdú Pétertől, most pedig anyagilag is igyekszik függetlenedni tőle. A folyamatnak az is része, hogy vállalkozóként is önálló legyen. Szépségversenyének, amit eddig a Hajdú Péterrel közös cége, a Magyarország Szépe Kft. rendezett, ettől az évtől már a Rogán-Gaál Cecíliával közös vállalkozása a jogtulajdonosa - írja a Bors.

„Tény, ennek a döntésnek az oka a válás, hiszen az anya­giakban és a közös cégügyekben sikerült megállapodnunk. Amikor most lejárt a szépségverseny külföldi anyavállalata és a Magyarország Szépe Kft. közti szerződés, azt már nem ezzel a céggel újítottam meg, hanem a Cilivel közös Nakama & Partnersszel kötöttünk új szerződést a verseny lebonyolítására. Nem titok, ahogy a többi vállalkozásomban, itt is az vezérel, hogy a cég sikeres legyen. Ugyanazokkal a partnerekkel dolgozunk, mint az elmúlt években, és büszkék vagyunk rá, hogy a brand egyre erősebb” – nyilatkozta Sarka Kata

Sarka Kata megszabadult Hajdúval közös cégétől

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus