2017. 08. 18. Ilona

Sarka Kata és Rogán Cecília is odatették magukat: nagyon szexik bikiniben a Magyarország Szépe versenyzői

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Elkezdődött Sarka Kata szépségversenyeként emlegetett Magyarország Szépe. A lányok Sárváron készülnek a megmérettetésekre, és most megnézheted, hogy mutatnak bikiniben a versenyzők.
2017. 06. 08. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A Magyarország Szépe verseny jelentkezői Sárváron, egy háromnapos felkészítő táborban vannak, ahol az alversenyek győzteseit is kiválasztják. Tegnap volt a Miss Bikini verseny, így a férfiak nagy örömére a versenyzők falatnyi fürdőruhában mutatták meg bájaikat. És győztest is hirdettek:

  Szelfikből sem volt hiány, és egyértelmű, hogy a Miss World Hungary 2017 címért küzdő lányokról nehéz rossz képet készíteni.

  Facebookra feltöltöttünk új képeket a táborról, nézzétek meg! 😍 Link a profilunkon. ✨ #missworldhungary2017 #missworld2017

  Magyarország Szépe (@missworldhungary) által megosztott bejegyzés,

  A 2017-es Miss World Hungary húszas mezőnye négy háziversenyt követően tizenhat fősre szűkül, annyian jutnak be a jövő heti döntőbe. A pünkösdhétfői beköltözés után tartották az első alversenyt, a Miss Bikini 2017 választást: a sárvári Stankovics Beáta első, Koroknyai Virág második, Kiss Doris pedig harmadik helyen végzett. 

  v
  Rogán Cecília és Sarka Kata a Magyarország Szépe bikinis verseny dobogósaival, Stankovics Beátával, Koroknyai Virággal és Kiss Dorisszal 

  Sarka Kata lányai már a tehetségüket, sportos oldalukat is megmutatták. Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent választás után derül ki, kik kerültek be a döntőbe. 

  A sportos kihíváson is odatették magukat a lányok. Sarka Kata is beszállt a kihívásba és Kulcsár Edina is segített a versenyzőknek.

  Ma is edzéssel kezdjük a napot! 💪🏻💙 #missworldhungary2017 #missworld2017 #minefitness

  Magyarország Szépe (@missworldhungary) által megosztott bejegyzés,

  A Miss Beauty Face 2017 alverseny győztese Viczián Viktória lett. 

   

   

  Olvass tovább

  Hozzászólások  ( 0 )
  blog comments powered by Disqus