Sztárok

Hiánypótló: összeállítottuk Vajna Tímea bakancslistáját

Vajon mire vágyhat valaki, akinek mindene megvan? Luxusjachtokon napozik, filmsztárokkal jópofizik, menő éttermekben falatozik, és ha olyan kedve van, szépségversenyt szervez. Megpróbáltunk utánajárni, mi hiányozhat még Vajna Timi életéből.

Jósnői karrier

Egy okos nő tudja, hogy a szépség múlandó, és nem lehet egy életen át lájkok ezreit összeszedni bikinis pucsításokkal, márpedig Vajna Tímea okos nő. Már most is futtat vállalkozásokat, és úgy tűnik, tudatosan készül arra, hogy mit csinál majd, ha öreg lesz, és már nem pörög annyira az Insta-profilja: jósnőnek áll. Vajna Timi házi jósnője, Baranyi Rozi elárulta, hogy legcsillogóbb celebritásunk nemcsak jósoltatni jár hozzá, hanem azon igyekszik, hogy eltanulja a szakmai fortélyokat, és ő is láthassa mások jövőjét. Persze azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy pár év múlva a Nyugati aluljárójában megállítson minket, és a tenyerünkből akarjon jósolni, de az simán benne van a pakliban, hogy nyit egy exkluzív luxyjósdát valahol Beverly Hills/Rózsadomb Alsón, ahol válogatott népek kemény eurókért tudhatják meg tőle, hogy mit tartogat számukra a jövő.

Hiánypótló: Összeállítottuk Vajna Tímea bakancslistáját

Egy gyerek

Átlagosan havonta megjelenik egy cikk arról, hogy Andy Vajna és Vajna Timi már készen áll a családalapításra. Többek között mi is megírtuk már, hogy Vajna Timi a lombikprogram miatt megy Amerikába, valamint azt is, hogy férje, Andy már eldöntötte, hogy jöhet a baba. Persze valahol vicces például 2014-es cikket olvasni olyan címmel, mint a Hamarosan anyai örömök elé néz Vajna Tímea, és 2015-ben is megírtuk mi is, hogy Vajnáéknál ez a gyerekvállalás éve lesz, erre Timi inkább a Coachellán bulizik a babakocsi-tologatás helyett. Persze a végtelenségig nem lehet húzni ezt a dolgot, Timi már 34, Andy pedig már 72 is elmúlt, így tényleg minden esély megvan rá, hogy hamarosan ez a dolog is kihúzható legyen arról a bizonyos bakancslistáról. Némileg zavart okoz a gépezetben, hogy nemrégiben azt nyilatkozta, nem minden nőnek kell szülnie, szóval Timi, ha a tétel már lekerült a bakancslistádról, szeretnénk elnézést kérni.

#charity #santa photo by @szilvia.oszi

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Egy jó fánkrecept

A tavalyi év egyik nagy médiaeseménye (?!) volt a Mr. Funk megnyitása, hiszen ritka, hogy egy országos kereskedelmi tévécsatorna egy fánkozó nyitóbulijáról jelentkezzen be. A nyitás körül ugyan voltak zűrök, és mostanra az is kiderült, hogy az üzlet a tavalyi évet 70 milliós veszteséggel zárta, de nem ez az, ami miatt Timi szíve igazán fájhat: a legtöbb kritika szerint ugyanis ezek a fánkok nem túl finomak. Az Index szerint “annyira édesek, hogy azonnali agyleállást okoznak” és “nagyon olcsó tortabevonó díszítés került rájuk”, a Kolozsvaros cikke szerint pedig “ennyi pénzért ilyen selejtes minőségű, valamint cukorízű szart csak nem kéne?” Amikor mi kóstoltuk egy rendezvényen, összehúzódott a szánk az egész óvodák felpörgetésére elegendő cukormennyiségtől, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy azért akadnak rajongói, és a welovebudapest oldalon egész szépeket írtak róla, de ott ugye miről nem?

Tegnap 500 szépkorú megkóstolhatta az igazi amerikai fánkot nálunk @mrfunk_budapest @schmuck_andor ???? #charity

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Egy valódi filmszerep

A Herkulesből jórészt kivágták, ám állítólag a nyári Pappa pía című musicalben már látható lesz Vajna Tímea, de azt ő is tudja, hogy amennyiben nagyobb szerepekről álmodik, azért tenni is kell. A látszat ellenére Los Angelesben nemcsak divatos rucikban fotóztatja magát és hatalmasakat napozik a parton, hanem színészórákat is vesz. Vigyázz, Hollywood, Vajna Timi készen áll a meghódításodra!

Fotó: Facebook
A Herkules forgatásán (Fotó: Facebook)

Amerikai állampolgárság

Hiába a jó kapcsolatok, az amerikai bevándorlási hivatalt ez nem hatja meg, és az amerikai állampolgárság eléréséért még Vajna Tímeának is végig kell mennie az ilyenkor szokásos többéves procedúrán. Ezalatt olyan szörnyűségeket kell érteni, mint a bulikázás a Coachella fesztiválon, pezsgőzés az Oscar afterpartykon, napozás LA strandjain, medencés lazulások és persze a vásárolgatás a Jimmy Choo szalonokban. A világért sem cserélnénk vele.

#universalstudios #hollywood ????

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Filmkészítés

Vajnáné legutóbb Cannes-ban adott a magyar sajtó jeles képviselőjének mélyinterjút, melyben többek között azt is kifejtette, hogy vonzza a filmrendezés. Persze nem telhetetlen, és nem rögtön a Titanic folytatását szeretné elkészíteni, hanem egy szívhez szóló kisfilmben gondolkodik. Adunk egy ötletet: a Szívtiprók című Jennifer Love Hewitt/Sigourney Weaver film remake-je egészen testhez álló lenne, ám ő ehelyett inkább egy testi fogyatékossággal élő embertársáról szeretne forgatni, amivel rögtön sikerült kivernie sokaknál a biztosítékot.

Cicamenhely

Vajna Tímea köztudottan odáig van a cicákért, és van is neki kettő, akiket még Amerikába is magával vitt. Ő azonban több mint cicatulajdonos. Először is nem hétköznapi macskái vannak, hanem luxycicái, de ha az ember lányának a neve egyet jelent a luxussal, semmilyen téren nem adhatja alább. 2014-ben Timink megkapta a Macska Árvaház Alapítvány Szent Gertrúd díját, mert legszívesebben minden árva cicusnak keresne egy szerető gazdit. Amíg ezt nem tudja megtenni, addig is javasoljuk egy cicamenhely létrehozását: biztosan megcirógatná a kis lelkét.

The boss, the queen #mycat

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Egy jó, magyaros disznóvágás

Persze ez nem tartozik az elérhetetlen álmok közé, viszont Los Angelesben élve azért komoly akadályokba ütközik. Timi honvágyát jól bizonyítja, hogy L.A. utcáin trendi disznóvágós szettben mutatkozott. Csak a pálinkásüveget és a perzselőt hiányoltuk a kezéből, de ebben a szerelésben bármikor elkezdhetne kolbászt gyúrni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top