Sztárok

Schobert Norbi kitálalt

Schobert Norbi őszintén mesélt a gyerekkoráról, karrierjéről és a szerelméről is Garami Gábornak a Potyautas legújabb részében.

Schobert Norbi most kitálalt: elmondta az élettörténetét, azt, hogy mi vezetett a rendőri karriertől az edzőteremig, sőt az első szerelméről is beszélt, de ami a legmeghatóbb volt a Potyautas legújabb részében: Rubint Rékával való kapcsolatáról mesélt döbbenetesen őszintén.

Mint elmondta gyerekkorában a legnagyobb álma egy márkás sportcipő volt. Lépésről lépésre haladt a céljai megvalósításába, rendőrtiszti fizetésből elköltözött, majd a testnevelési főiskolára ment, ezután kezdett saját vállalkozásba.

Fontos számára az elismerés, hogy érezhesse, hogy fontos másoknak. Rubint Rékával igazi társak, és nem függnek egymástól, mégis szükségük van egymásra, az összetartó erő miatt. Meghatóan beszélt a kapcsolatukról, még az első csókjukról is mesélt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top