Sztárok

Ma kezdődik Lagzi Lajcsi pere

Ma kezdődik Lagzi Lajcsi pere. Most a bíróság előtt is bebizonyíthatja, amit állít, hogy koncepciós per áldozata.

A hatóságok szerint a Lagzi Lajcsi és társai több mint ötvenmillió forintos értékben áramot, vizet és gázt loptak, és két ellenőrt is megvesztegettek. Mindezért Lagzi Lajcsi 125 napot ült előzetesben, de a vádakat mindvégig tagadta.

Azt állítja, olyan bizonyítékok vannak a kezében, amelyekből nemcsak az derül ki, hogy ártatlan, hanem az is, hogy koncepciós eljárás áldozata. A Bors úgy értesült, Galambos Lajos már az első tárgyalási napon felteheti kérdéseit a törvényszéknek. 

“Elmondja majd a véleményét a vádról, részletesen lesz lehetősége erre” – mondta dr. Fröhlich Krisztián, Lagzi Lajcsi ügyvédje. A lap úgy értesült, hogy a több mint tízezer oldalas nyomozati anyagban olyan dokumentumok is szerepelnek, amelyek Laj­csiék szerint hamisak. Egy, a vízművel kötött szerződésen talált aláírásra a zenész határozottan kijelentette: nem az ő szignója. Ha ez igaz, az ügyészség vagy Lajcsiék is feljelentést tehetnek.

Ma kezdődik Lagzi Lajcsi pere

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top