Sztárok

Megkezdődött, de hamar abba is maradt Lagzi Lajcsi tárgyalása

Elkezdődött, de pár perc után el is napolták Lagzi Lajcsi tárgyalását. Őt és társait, köztük a feleségét, azzal vádolja az ügyészség, hogy több mint 50 millió forint értékben lopták az áramot, a vizet és a gázt a zenész birtokán, és a cége által épített lakóparkban.

Az ügyben 11 vádlott van, de mivel a vádlottak közül ketten orvosilag igazoltan hiányoztak a tárgyalásról, így a bírósági meghallgatást el kellett napolni. Az egyik hiányzó vádlott éppen Lagzi Lajcsi felesége volt, ő betegségre hivatkozva nem jelent meg. 

A tárgyalásra viszonylag jó hangulatban érkezett Galambos Lajos (azaz Lagzi Lajcsi) az újságíróknak azt mondta, nem áll szándékukban húzni az ügyet, szeretné, ha minél hamarabb kiderülne az igazság; magát továbbra is ártatlannak vallja.

Lagzi Lajcsi azt mondta, hogy a felesége ugyan a vádirat szerint a bűntársa, de a nőnek csak egyetlen egy bűne van, mégpedig az, hogy Lajcsi felesége – viccelődött a zenész.

Az eljárás a nyári ítélkezési szünet után, szeptemberben folytatódhat. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top