Sztárok

Vajna Timi együttműködik a kerekesszékes trénerrel, Bovier Györggyel

Nagy port kavart Vaja Timi nyilatkozata a fogyatékkal élők szexuális életéről. Egy kerekes székes motivációs tréner nyílt levelet írt neki. Vajna Timi máris reagált.

Vajna Timi nemrég videóinterjút adott a 24.hu-nak. A leendő filmjéről beszélt, amit egy lábak nélkül élő síoktató ihletett. “…ha belegondolsz, borzasztó lehet nekik az életük és az, hogy …mondjuk veszünk egy ilyen testi fogyatékossággal élő embert, akkor milyen lehet az első szexuális együttlét… tehát az borzasztó…”  mondta többek között.

Erre reagált a Facebookon Bovier György motivációs tréner, aki 15 éve bénult le egy autóbaleset következtében, és azóta kerekesszékhez van kötve. Felhívta Vajna Timi figyelmét, hogy azzal, ha rosszul fogalmaz, inkább árt a fogyatékkal élőknek, mint segít, pedig fontos téma az, amivel foglalkozni készül. És felajánlotta a segítségét.

Vajna Timi már reagált is a levélre. “A délutáni posztom elindítot valamit, amire nagy szüksége van a társadalomnak. Egy olyan fajta változás útjára léphetünk, ami több mint pozitív. 
Úgy gondolom, hogy a teljes képhez az is hozzátartozik, ha számot adok a folytatásról, ezért örömmel írhatom le, hogy Vajna Tímea privát üzenetben reagált a levelemre. Hiszem, hogy az üzenetem valódi tartalma célba ért ezáltal. Legközelebbi hazalátogatása alkalmával személyesen is találkozunk, és megbeszéljük, hogyan lehetne egy abszolút előremutató irányt képviselni a témában. Hiszem, hogy jó dolgok születhetnek! Kérek mindenkit, hogy mellőzze a lekicsinylő jelzőket! Helyette higgyen ebben, és szavazzon bizalmat az ügy érdekében! Én megteszem!” – írta a Facebook-oldalán Bovier György.

Vajna Timi együttműködik a kerekesszékes trénerrel,  Bovier Györggyel

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top