Sztárok

Orvost kellett hívni Emilióhoz a Nagy Duettbe

Emiliónak komoly fájdalmai voltak, mégis végigcsinálta a produkciót a Nagy Duettben és hajlandó lett volna ismét színpadra állni, pedig orvosra is szüksége volt.

Egy guggolós szökkenés közben bakeset érte Emiliót a Nagy Duett fináléjában, amikor a Push It című című számot adták elő Ábel Anitával. A dal után az énekest a duettpartnere és Vastag Csaba segítette le a színpadról mert a fájdalom miatt egyedül járni is alig tudott, ennek ellenére vállalta volna a következő produkciót is, ha nem esnek ki közben. “A lábam nagyon fájt, folyamatosan nyilallt, de semmiképp sem akartam feladni. Oroszlán vagyok! Persze a TV2 orvosa is segített. Fagyasztó spray-vel jegelte a lábamat, és krémmel is bekente, de azt is tanácsolta, hogy menjek el röntgenre” – mondta Emilio, aki a két dal közötti szünetben a saját orvosát is felhívta. “Azt mondta, izomhúzódás, rosszabb esetben izomzúzódás lehet. Remélem, nem komoly” – mondta az énekes a Blikknek. A Nagy Duettet egyébként Simon Kornél és Janicsák Veca nyerte.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top