Sztárok

Csisztu Zsuzsának mennie kell az ATV-től

Olyan hírek röppentek fel, amik szerint nem folytatódik tovább Csisztu Zsuzsa műsora a Csisztu24 az ATV-n. Az ügynek köze lehet a múltkori Schobert Norbi-botrányhoz, de még nincs megerősített információ.

A tévés műsorából, a Csisztu24-ből egy új adás ugyan még képernyőre kerül, több részt azonban már nem forgatnak  értesült a Blikk. Egy neve elhallgatását kérő személy szerint ehhez annak is köze van, hogy nemrég  durván összeveszett a forgatáson Schobert Norbi és Csisztu Zsuzsa.

Az ATV nem erősítette meg az információt. “Amint bármilyen hivatalos közleményünk lesz az ügyben, eljuttatjuk a sajtónak”  reagált Németh Szilárd, a csatorna hírigazgatója.

A műsorvezető szerint még korai a műsor jövőjéről beszélni. “A Csisztu24 29 epizódjában 58 közismert hírességet láttam vendégül az elmúlt két évadban. Még három epizód hátravan a tavaszi sorozatból, amelyben mások mellett olyan világklasszis sportolók is megszólalnak, és vallanak őszintén az életükről, mint Besenyei Péter vagy Szécsy Zoltán, és persze nagyszerű színészek és művészek is, mint Esztergályos Cecilia, Gaál Noémi, Németh Kristóf és Kembe Sorell, akik elutaznak velem egy teljes napra, hogy őszintén meséljenek.  Még korai a műsor jövőjéről jelenleg bármit is mondani, mert ez egy egyedi formátum, amelyhez fogható jelenleg nincs a piacon” – mondta Csisztu Zsuzsa.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top