Sztárok

Pucér fenekét mutogatja Candice Swanepoel – fotó

Kezdjük az elején. Ki is az a Candice Swanepoel? Ha nagyon leegyszerűsítjük a megfogalmazást, akkor olyan modell, mint a Hadid testvérek vagy Behati Prinsloo.

Kicsit hosszabban: Candice Swanepoel egy dél-afrikai modell, aki a Victoria’s Secret egyik ismert arca. Tizenöt éves volt, amikor egy durbani bolhapiacon felfedezte az Ice Model Management egyik ügynöke. A korábban említett Behati Prinsloo – aki egyébként Adam Levine neje – a legjobb barátnője. További információiért ajánljuk a roppant szórakoztató Wikipediát, ahol ilyen gyöngyszemet is találtunk: “..egy kis tejgazdaságban nőtt fel, ahol marhákkal is gazdálkodtak”.

Szóval Candice elment nyaralni Bora Borára a portugál Sara Sampaio modellel. És mi történt? Nem kenték be magukat naptejjel. A fenekük hófehér, a testük pedig vörös lett, mint a rák. Biztosan nem fogják őket megdicsérni a modellek konferenciáján.

Pucér fenekét mutogatja Candice Swanepoel - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top