Sztárok

Kiderült Váczi Gergő kislányának titka

Váczi Gergő és kislánya, Blanka lesznek a Vigyázat, gyerekkel vagyok! utolsó adásának vendégei. Gergő számára azonban komoly tanulsággal szolgál a műsor: csak most döbben rá néhány dologra a gyerekével kapcsolatban.

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban már hozzászokhattunk, hogy a szülők sok újdonságot tudnak meg csemetéikről és arról, mit gondolnak róluk a kicsik. Váczi Gergő azonban egészen eddig meg volt róla győződve: kislányának nincsenek titkai előtte. A játék azonban kijózanította.

Kiderült Váczi Gergő kislányának titka

“Csomó dolgot megtudtam a gyerekről, pedig azt hittem, hogy tudok róla mindent. A legnagyobb titka is kiderült. Persze attól függetlenül, hogy van egy titka, még lehet nagyon jó a kapcsolatunk” – mondta a forgatás után Gergő.

“Mindent megbeszélünk egymással. Rá kellett jönnöm, hogy ő már egy öt és féléves kislány,  egy önálló individuum, önálló gondolatokkal és önálló titkokkal. Erre ez a műsor döbbentett rá.”

Kiderült Váczi Gergő kislányának titka

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top