Sztárok

Saját csatornáján láthatod Liptai Claudiát

Minden kezdet nehéz, és még Liptai Claudia is zavarba tud jönni a kamera előtt. Ez most kiderült, amikor a saját csatornáján jelentkezett be, és nem segített az sem, hogy a vőlegénye, Pataki Ádám is ott volt, valamint a rutinos versenyzők, Ábel Anita és Hajós András.

Az elmúlt hetekben az volt a téma, hogy Liptai Claudia távozik a TV2-től, és ezzel kapcsolatban nem szólalt meg a műsorvezető. Mindenesetre az biztos, hogy nem tűnik gondterheltnek. Sőt! Liptai szabadúszóként is biztosan sikerre visz bármilyen projektet. Miközben a rajongói az várják, hol bukkan majd fel, addig a közösségi oldalán követhetik, hogyan alakul Claudia sorsa. 

Például igazán viccesre sikerült Liptai Claudia első Facebook-bejelentkezése. Először a műsorvezetőnő bénázása csal mosolyt az ember arcára, ahogy próbálja megtalálni a megfelelő szöget, és hagyja, hogy elvigyék a telefonját, így aztán nem tudja elolvasni, mit írnak neki a rajongók.

A bájos csetlés-botlás után aztán a helyzet csak fokozódik, amikor Claudia és vőlegénye, Pataki Ádám romantikus jelenete alá Ábel Anita és Hajós András romantikus dallamokat és galambbúgást varázsol.

Az este egyébként az élő bejelentkezés után is vidáman folytatódott. Claudiáék ugyanis a Játékszínben az Édeskettes című sütishow-jukkal szórakoztatták a közönséget. Poénokban akkor sem volt hiány.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top