Meghalt Molly Peters, egykori Bond-lány

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
75 éves korában váratlanul elhunyt kedden Molly Peters színésznő, akit a legtöbben arról ismerhetnek, hogy ő volt az első Bond-lány, aki ledobta magáról a ruhát. Halálának oka egyelőre nem ismert.
2017. 05. 31. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Molly Peters 1942 márciusában született Angliában. Egy ideig modellként dolgozott, amikor Terence Young filmrendező felfedezte őt. 

A hatvanas években több filmben is játszott, de ekkori szerepei közül mégis a legemlékezetesebb Patricia Fearing karaktere marad, ő volt 1965-ben az első Bond-lány, aki levetkőzött a kamerák előtt. A Tűzgolyó című James Bond-filmben Molly Peters Sean Connery mellett játszott, többek között Connery hátát masszírozta. 

Peters meztelenkedése akkoriban nagy vihart kavart, kis híján a felnőttfilmek közé sorolták a 65-ös James Bondot. Ehhez képest még ugyanebben az évben, novemberben az új Bond-lány már a Playboyban szerepelt.

Petersnek két gyereke született, az elsőt még nagyon fiatalon hozta világra, így a lányát örökbe adta. Később egy fia is született, ő azonban hamar meghalt. Molly Petersnek 2011-ben agyvérzése volt. 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus