Sztárok

Melissa McCarthy sorozata visszatér, itt vannak az első képek a Mike és Molly új részéből

Melissa McCarthy sorozatai nem csak az Egyesült Államokban népszerűek. A Mike és Molly a rajongók nagy örömére folytatódik, ma látható az első rész.

Visszatér a magyar képernyőkre a szitkomok egyik legszerethetőbb párosa, Mike és Molly.  A Melissa McCarthy nevével fémjelzett sorozat új kalandokkal várja a szénhidrátok és őrült rokonaik ellen egyesült erővel harcoló szerelmesek rajongóit. Mike és Molly történetének ötödik évada ma este debütál a Comedy Centralon!

Melissa McCarthy sorozata visszatér, itt vannak az első képek a Mike és Molly új részéből

Az anonim zugevők gyűlésén egymásra találó temperamentumos tanárnő és aranyszívű rendőr számára hamar kiderült, nem csak a pite iránti szenvedélyük köti össze őket. A Mike és Molly hűséges nézői az első randitól az esküvőn át követhették nyomon a szórakoztató duó sorsát. A teltkarcsú pár rajongóinak pedig a két Emmy-díjjal is kitüntetett vígjátéksorozat következő évada sem fog csalódást okozni.

A sziporkázó poénokra a női címszereplőt alakító – mellesleg szépen lefogyott – Melissa McCarthy személye is garancia. Ráadásul a Szívek szállodája bolondos szakácsaként hírnevet szerzett és mára Hollywood első számú női nevettetőjeként számon tartott komika a sorozat 100. epizódját rendezőként is jegyzi.

Megnézem
Összes kép (1)

És hogy milyen fordulatokat tartogat a jubileumi adás, túljut-e az alkotói válságon a tanító néniből íróvá avanzsált Molly, miért nem jó ötlet magunkkal vinni pletykás hitvestársainkat a horgászhétvégére vagy éppen letartóztatni a saját anyósunkat?

Kiderül szerdánként 21.30-tól a Comedy Centralon!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top