Sztárok

Fiával forgatna filmet Gesztesi Károly

Apa és fia koprodukcióban fog dolgozni. Gesztesi Károly és Máté filmjére azonban még várni kell, egyelőre mindkét szakember meglehetősen elfoglalt.

Gesztesi Károlynak régi vágya, hogy együtt dolgozhasson Máté fiával, aki a Színművészeti Egyetem dramaturg és rendező szakán végzett. Idősebb Gesztesi szívesen venné, ha fia a rendezői székből “dirigálna” neki. “A pénzt már megszereztem Máté filmjéhez, ám egyelőre az egyéb munkáink miatt nem tudom, mikor láthatunk neki a forgatásoknak” – mondja a színész.

Fiával forgatna filmet Gesztesi Károly

A Blikk szerint Gesztesi a Miniszter újra félrelép című darabot készíti elő, ami a klasszikus film folytatása lenne a színpadon. Gesztesi Károly természetesen a miniszter szerepét alakítja majd. Szabadidejét mostanában könnyű testmozgással tölti, és már a nyári pihenésre készül. “Idén szerettem volna belevágni a Kéktúrába a hazai hegyekben, ám egyelőre nem érzem, hogy képes lennék rá. Mivel nem vezethetek, a tömegközlekedés mellett rengeteget sétálok az Omszki-tó körül, érzem, hogy napról napra erősödöm” – utalt megoperált térdére Gesztesi.

Gesztesi Máté sem tud konkrét dátumot mondani a közös projektre, de optimistán nyilatkozott a jövőről: “Jelenleg forgatókönyveket írok, és szerencsére nincs okom panaszra, mert tele vagyok munkával. Ám egyszer ennek a filmnek is eljön az ideje!”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top