Sztárok

Gáspár Győző tudja, ki jelentette fel

A salgótarjáni showman megtudta, miért kezdte vizsgálni újból az adóhatóság. Győzikét a saját családja nyomta fel a NAV-nál.

Kevés hivatalos részlet derült ki eddig a Győzike ellen ötvenmilliós adócsalás vádjával folyó nyomozásról. Mint megírtuk, a NAV nagy erőkkel, kommandósokkal és pénzügyőrökkel, egyszerre több helyszínen tartott házkutatást a Gáspár család ingatlanjain, és iratokat, készpénzt, valamint nagy értékű luxusautókat foglaltak le.

Gáspár Győző tudja, ki jelentette fel

Győzikééknek azóta sincs nyugtuk. “Sok fenyegető levelet kapunk, és nemcsak a közösségi oldalon, hanem postán is. Olvasás nélkül széttépem őket, és mennek a kukába. Totálisan kivagyunk Beával. Az egy dolog, hogy írogatnak nekünk név nélkül, de még a koncertjeimet, fellépéseimet is lemondták. Álljon már meg a menet” – fakadt ki a showman.

A Bors azt írja, végre kiderült Gáspár Győző számára, miért szálltak rá újból. A lap szerint egyik unokatestvére jelentette fel. “Nem értem, miért csinálta! Azért, mert nem tudja elviselni, hogy én elértem a céljaimat, és belőlem az a valaki lett, aki mindig is lenni akartam” – kesereg Győzike.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top