Sztárok

Tilla meglepte az ágyban a feleségét, Krisztát

A műsorvezető feleségének ma van a születésnapja, Tilla pedig hatalmas meglepetéssel készült: Krisztinát az ágyban lepte meg.

Tilla elkényezteti a feleségét: a rengeteg forgatás és műsorvezetés mellett mindig marad idő a kirándulásra, nyaralásra. Most pedig egy nagyon megható dologgal kedveskedett párjának: Krisztinát születésnapja alkalmából az ágyban lepte meg. 

Bár korán volt, Till Attila felesége mégis nagyon örült az ajándéknak. “Boldog szülinapot, Szerelmem! Reggeli ébresztés tortával” – írta a fotóhoz a műsorvezető.

Boldog szülinapot szerelmem!!!! ???? Reggeli ébresztés tortával :)))) #happybirthdaymom

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés,

Ahogyan az már sokszor kiderült, 21 éve alatt sem hűlt ki a házaspár kapcsolata. Ahogyan Tilla fogalmazott korábban: folyamatos szóviharban élnek

Nagyon jókat veszekedünk, zeng tőlünk a ház. Ezzel nem tudok mit csinálni; úgy látszik, ez már így marad. Néha a feleségemmel egymásra nézünk: te, biztos, hogy ez oké így? Tudod, van a romantikus kép, hogy “olasz család vagyunk!” Hát nem. Mi már ezt meghaladtuk. Az olaszban még rejlik valami romantika: sütnek-főznek, és csak azért beszélnek hangosan, mert az egy olyan nyelv, amelynek ilyen vicces a dallama. Nálunk minden este halál komolyan áll a bál a fürdésért, a fogmosásért, a tanulásért, a “miért csak most szólsz, hogy be kell fizetned a kiránduláspénzt?” miatt. Hogyhogy nincs bérleted? Akkor hogy mész reggel? Hát majd apa elvisz taxival! Persze! Folyamatos szóviharban élünk. De szeretjük egymást. Igazán komoly probléma nincs, és amikor nagyon kiborulunk, és kergetem a gyerekeket az ebédlőasztal körül, majd felzavarom őket a szobájukba, akkor azért ők is érzik, hogy ez már sok. Ilyenkor visszavesznek, és körülbelül hat percre helyreáll a rend.

Elle magazin fotózás. June issue @ellehungary fotó: @gregusmate

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top