Sztárok

Istenes Bence szenved, de nem Csobot Adél hiányától

A fiatal tévést másfél hónapra száműzte munkája a Fülöp-szigetekre. Istenes Bence kihagyott két születésnapot, és nagyon hiányzik neki a rántott hús.

Már a legelején tudta Istenes Bence és Csobot Adél, nem lesz könnyű elengedniük egymást a forgatás idejére. A pár próbál mindennap beszélni, de ezt az időeltolódás miatt nem könnyű összehozni. Ráadásul Bence nem lehetett ott Adél 22. születésnapján, csak az Instagramon tudta felköszönteni kedvesét.

Ha ez nem lenne elég, Bencének a negyvenöt fokos hőségben hosszú és fárasztó forgatási napjai vannak, és a hétvégéi sem szabadok. De nem is ez a legnagyobb baj. “Amitől legjobban szenvedek, az a kaja természetesen. Az otthoni ízek hiánya. A nagymamám isteni finom gyümölcslevese, az Adél rántott húsa, petrezselymes burgonyával, a csokiszuflé, aranygaluska, a bableves és még sorolhatnám” – mondta a műsorvezető a Story Extrának.

Istenes Bence még a harmincadik születésnapját is munkával töltötte, és szó szerint vágja a centit, mikor engedik haza. “Számolom a napokat. A falamra felrajzoltam ötvenig a számokat, és mindennap kihúzok egyet.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top