Sztárok

Nem titkolom, összetörtem – Dobó Ági vallomása a Reggeliben

Dobó Ági egykori szépségkirálynő és prof.Dr. Ősapay György meddőségi szakember Peller Anna és Lukács Miki vendégei voltak a Reggeliben, ahol a meddőségről beszélgettek. Az RTL Klub műsorában Ági saját történetét is megosztotta a téma kapcsán.

Az egykori szépségkirálynő már kétszeres anyuka, ám korábban nem sok esélyt adtak neki az orvosok arra, hogy természetes úton lehet gyermeke. “Egy általános vérvétel mutatott rosszabb eredményt, különböző vizsgálatokra mentem el utána. Az inzulinszintem volt nagyon-nagyon magas, azt gondolták, hogy valami a cukorral lehet, de az rendben volt. Így maradt a nőgyógyászati vonal, és a kivizsgálások után megállapította az akkori orvosom, hogy ha egyáltalán lehetséges, hogy teherbe essek, akkor ez természetes úton nem valószínű” – osztotta meg történetét Dobó Ági, akinek számos problémával kellett szembenéznie.

“Tele voltam cisztákkal, illetve a méhnyálkafalam volt annyira vékony, hogy azt mondták, a beágyazódás nem lehetséges. Úgyhogy ez egy csoda, hogy teherbe estem, kétszer is” – mesélt sikertörténetéről Dobó Ági, aki abból sem csinált titkot, hogy nagyon összetört, mikor anno közölték vele a diagnózist. “Ilyenkor minden nő összetörik szerintem, én nagyon kétségbeestem akkor” – emlékezett vissza Ági, aki ma már büszke, boldog kétgyermekes édesanya és bízik benne, hogy története mindenkinek segít hinni még a csodákban.

❤️❤️❤️ #havenowords #cutestthingever #mythreeboys #avilaglegcukibbdolgaiszamomra

Agnes dr Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top