Sztárok

Csodaszép új fotó Vilmos hercegről és családjáról

A GQ magazinnak adott interjút Vilmos herceg, és a magazinban nemcsak róla, hanem a családjáról is láthatunk friss képeket. A fotókon György és Sarolta a kertben játszanak. Nagyon aranyosak.

“Örömmel venném édesanyám minden tanácsát. Bárcsak megismerhette volna a nejemet, Katalint. Bárcsak látná felnőni a gyermekeimet. Igen, még ma is szomorú leszek, ha arra gondolok, hogy nekünk ez nem adatott meg” – mondta a GQ magazinnak adott interjúban Vilmos herceg, aki a gyászra, az abból fakadó mentális betegségekre szeretné felhívni a figyelmet. “Sokkoló számomra, hogy mennyi ember él félelemben, attól rettegnek, hogy a betegségük kiderül. Szörnyű, hogy a 21. században még mindig megbélyegeznek valakit, ha mentális betegsége van. Biztosan hiszem, hogy a kommunikáció, a nyitottság lehet a kulcsa annak, hogy megszüntessük ezeket a stigmákat.”

“Nem tudnám maximálisan ellátni a munkámat, ha nem lenne egy ilyen stabil család mögöttem – folytatta Vilmos herceg “Ez számomra nagyon fontos. Azt szeretném, ha a gyermekeim egy biztonságos, boldog világban élhetnének. Azt szeretném, ha Györgynek normális gyerekkora lehetne, nem akarom őt a palota falai mögé rejteni. Igen, ez nehezebb, annak fényében, hogy mekkora a média érdeklődése a családom felé, de harcolok azért, hogy Györgynek és Saroltának normális élete legyen.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top