Sztárok

70 milliót bukott Vajna Tímea fánkozója

Még a jó üzletek is lassan indulnak be, főleg, ha egy olyan speciális ételről van szó, mint a fánk. A Budapest belvárosában nyitott Mr. Funk nevű helyet az sem mentette meg a veszteségtermeléstől, hogy Vajna Tímeáé.

Hetvenmillió forintos veszteséggel zárta a 2016-os évet Vajna Tímea fánkozója, a Mr. Funk – matekozta ki az Igazságügyi Minisztérium céginformációs adatbázisából a HVG. A Budapest belvárosában üzemelő fánkozó tavaly kicsivel több mint 22 millió forint bevételt ért el, igaz, az októberi nyitás után Vajna Tímeáék egy hónapra bezártak, és csak novemberben nyitották meg újra a Mr. Funkot.

Vajna Tímea fánkokkal
Vajna Tímea fánkokkal

A Mr. Funk Vendéglátó Kft. adózás előtti eredménye majdnem mínusz 71 millió forint volt, 2016-ban 50 ezer forint alatt adózott. A HVG szerint Vajna Tímea fánkozója induló cég, ezért ezek az összegek annyira nem kimagaslók, főleg úgy, hogy a társág hosszú távú kötelezettségei – induláshoz felvett hitelek – elérik a 300 millió forintot.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top