Sztárok

Szulák Andrea csipkében, csípőig sliccelt nadrágban dögös Kylie Minogue volt

Dögös visszafogottságként jellemzte Tilla Szulák Andrea produkcióját, de a többiek semmi visszafogottságot nem láttak, sem az énekesnő ruhájában, sem az előadásában.

Elegáns volt, ízléses és ezzel együtt szexi Szulák Andrea különszáma a Nagy Duett legutóbbi adásában. Saját feldolgozásában adta elő Kylie Minogue számait, és bár az eredeti előadó a lenge ruháival vonzza a férfi rajongókat, ebben sem akarta őt utánozni a magyar énekesnő. Noha Szulák Andrea ruhája is dögös volt, és látványos, amiért külön tapsot is kapott. 

via GIPHY

“Amire nem volt eddig példa. Konkrétan ott volt a színpadon négy hiányos öltözetű nő, pörgött valami a keréken, és én nem figyeltem őket, mert csak rád tudtam nézni” – kezdte dicsérni az énekesnőt Kasza Tibi, és még hozzátette: “Te vagy számomra A DÍVA!”

via GIPHY

 A Slow című számnál még csak az 53 éves Szulák Andrea csípőig felsliccelt nadrágjára tudtunk figyelni, aztán a Can’t get out of my head résznek az énekesnő már kicsit nekivetkőzött. 

via GIPHY

“Egy ember most nagyon féltékeny rád, ő Kylie Minogue, mert Kylie Minogue sehol sincs ahhoz képest, amit te itt műveltél” – hangzott Cooky dicsérete az előadás után. A műsorvezető csodálattal nézte a produkciót, és állva tapsolt a végén. 

Külön kiemelte, milyen szexis volt, ahogyan Andreát a lengén öltözött táncosok simogatták.

via GIPHY

“Ha tudnád, milyen jólesett”  válaszolta Szulák, aki a lánya apjával való szakítás óta nem beszélt párkapcsolatról.  

via GIPHY

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top