Sztárok

Rákóczi Feri elköltözik – nehéz időszak jön

Rákóczi Ferinek elege lett abból, ahogyan eddig éltek. A műsorvezető a Reggeli Show-ban tárgyalta ki Balázsékkal, hogy költözni szeretne, de még nem tisztázott minden részlet.

A Rádió1 műsorvezetője nemrég otthagyta a fővárost, és Velencére költözött. Egyelőre azonban nem vett házat, csak béreltek egyet, ami jó ötletnek bizonyult. Rákóczi Feri azonban most költözni akar.

Rákóczi Feri elköltözik - nehéz időszak jön

“Most éppen béreljük a lakásunkat, és úgy döntöttünk, hogy letelepednénk végleg, ezért építkezni kezdünk. Egy könnyű szerkezetes házra gondoltunk, ami egészen hamar készen van, 2 hónap alatt gyakorlatilag be lehet költözni. Egyrészt olcsóbb is, bár nincsenek nagy különbségek, de a fűtési rendszere nagyon jó, azon sokat lehet spórolni. Gyorsabb is, ráadásul – ami nagyon fontos Magyarországon – földrengésálló is” – mondta nevetve Feri, akinek a Reggeli Show hallgatói már többször segítettek jó ötletekkel, mibe és hogyan érdemes energiát fektetni. 

Persze hogy mennyire jó ötlet ilyen házat venni, arról Vadon Jani és Sebestyén Balázs is morfondírozott egy ideig. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top