Sztárok

Pintér Tibor férjes asszonyra nyomult?

A Music FM hallgatója szerint Pintér Tibor megpróbálta felszedni a Story-gálán, és az sem zavarta, hogy férjnél van. Pintér visszautasítja a vádat.

Bochkor Gábor és István Dániel között a Music FM reggeli műsorában a múlt héten visszatérő téma volt Pintér Tibor és az ismerkedési szokásai. A műsorvezetők leginkább csak viccelődtek Pintéren, váratlanul azonban egy komoly téma is előkerült. Bochkorék beszámoltak arról, hogy megkereste őket egy nő hallgatójuk, aki azt állította, Pintér megpróbálta őt felszedni a februári Story-gálán pedig tudta, hogy férjnél van. Sőt, a színész a visszautasítást sem akarta elfogadni.

Pintér Tibor férjes asszonyra nyomult?

“Napok óta beszéltek rólam Bocsiék, ezzel idáig semmi bajom nem volt, hiszen értem a viccet. De van egy határ, és azt hiszem, Bochkorék ezt átlépték” – mondta a Blikknek Pintér, aki tagadja, hogy erőszakoskodott volna. “Soha senkit nem zaklattam! Nemcsak azért, mert volt gyerekszobám, és helyén van az értékrendem, de szükségem sincs rá, és nem is volt soha. A gálán sem tettem ilyet, bárki is állítja az ellenkezőjét.”

Pintér Tibor elégtételt követel a rádiótól, amiért szerinte megrágalmazták, és szeretné ha megtudhatná, ki telefonált be hozzájuk a sztorival. Az Önindító szerkesztője szerint viszont az asszony névtelenséget kért tőlük, amit tiszteletben fognak tartani.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top