Sztárok

Pataky Attila szinte tökéletes férfi

Harmadik felesége adta meg az önbizalmat Pataky Attilának hogy elhigyje magáról, ő bizony közel tökéletes. Ha az élet úgy kívánja, akár még el is mosogat párja helyett!

A FEM3 Café-n beszélget ma este Várkonyi Andrea Pataky Attilával, a műsorból azonban a Blikk megszellőztetett pár érdekes részletet. A hatvanöt éves zenész nem fukarkodik, ha dicsérnie kell magát. “Az évek során kiderült, hogy én egészen súrolom ezt a tökéletes pasi létet. Orsolya olyan egészséges önbizalmat adott nekem, hogy most már el is hiszem. Közel vagyok a tökéletes pasihoz.” Pataky szerint a nőket el kell varázsolni, például masszírozással vagy mosogatással. 

Pataky Attila szinte tökéletes férfi

“Már négy éve együtt voltunk Orsikával, amikor egyszer nekiszegeztem a kérdést, mit gondolsz rólam, hogy éled meg, hogy mi itt létezünk. Azt válaszolta, hogy életem legélhetőbb pasija vagy. Nagyon megköszöntem, mert az biztos, hogy péntek, szombat, vasárnap velem létezni, velem lenni nagyon jó dolog. Volt is ilyen kapcsolatom, de azokban kiderült, hogy hétfőtől péntekig azonban nem tudnánk együtt élni” – meséli az EDDA frontembere.

Sajnos az előzetesben nem esik szó Pataky Attila tervezett gyermekéről, így csak reménykedni tudunk, hogy a ma esti adásban a babaprojektről is hallunk.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top