Sztárok

A hátsóján egyensúlyoz Geszler Dorottya és Iszak Eszter

Alaposan megizzasztotta a Stíluskalauz műsorvezetőit Geszler Dorottya. Iszak Eszti életében először találkozott a pilatesszel, amely Dorottya kedvenc mozgásformája.

Rendhagyó pilates órán vettek részt a Stíluskalauz két műsorvezetője, Iszak Eszti és Somogyi Zoli Geszler Dorottyánál járt, aki a mozgásforma alapjaira igyekezett megtanítani őket. A két műsorvezető ideális alany volt a tévhitek eloszlatására: mindketten dolgoznak, aktívan sportolnak, de a nyújtásra, lazításra kevés figyelmet fordítanak.

Geszler Dorottya megizzasztotta Iszak Esztit

Iszak Eszti – aki a Miss Balaton szépségverseny zsűritagja – mindig odafigyelt magára, és az igazság kedvéért azért megjegyezte: “Jógázni rendszeresen szoktam, és nagyon megszerettem, ezért gondoltam rá, hogy kipróbálom ezt a mozgásformát is.”

A hátsóján egyensúlyoz Geszler Dorottya és Iszak Eszter

Somogyi Zoltán sem lustálkodik, ha nincs a képernyőn: “Én súlyzós edzéseket és aerobedzéseket is rendszeresen végzek, így igen meglepett, hogy ez a kívülről nyugodtnak és lassúnak tűnő mozgásforma ennyire leizzasztott. Jóleső fáradtságot éreztem utána, és azt, mintha relaxáltabb lennék.”

A két műsorvezető első találkozása a pilatesszel vasárnap lesz látható az RTL Klubon.

A hátsóján egyensúlyoz Geszler Dorottya és Iszak Eszter

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top