Sztárok

Gáspár Bea: egy este kétszázezer forint

A Konyhafőnök VIP-ben elért győzelme óta nincs megállása Gáspár Beának. Elkészült saját honlapja, ahol élő főzőműsort is lehet tőle rendelni.

Ahogy korábban megírtuk Gáspár Bea tele volt tervekkel, miután győzött a Konyhafőnökben. Saját internetes főzőműsora azóta is fut, és úgy tudjuk, szakácskönyve is készül. Bea azonban nem éri be ennyivel, most már élőben is “fellép” egy-egy főzés erejéig, műsorát a Facebookon lehet megrendelni.

 

A Bors egy informátortól tudott meg részleteket Gáspár Bea új vállalkozásáról. “Tárcsáztam tehát a megadott számot, és ismerős hang szólt a telefonba. Személyesen Gáspár Győző volt az, és nagyon barátságos volt a hangja, amikor a műsorról érdeklődtem. Azt mondta, hogy egy komplett csomag kétórás műsort tartalmaz, amiben benne van az, hogy Bea akár egy ötvenfős társaságnak is tart bemutatót, színpadon készíti el az ételt, utána pedig lehet vele fotózkodni, és még dedikál is. Ez mind kétszáz­ezer forintba kerül. A főzéshez kellő alapanyagokat viszont nekünk kell majd beszerezni, csakúgy, mint a színpadi technikát, és pontosan el kell mondani, hogy mit főzzön a pontos szervezés jegyében” – árulta el a lapnak Bea rajongója.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top