Sztárok

Gálvölgyi János nem ér rá saját születésnapjára

Pénteken lett hatvankilenc éves Gálvölgyi János, ám az ünneplés elmaradt, a színész ugyanis túl elfoglalt megemlékezni saját magáról.

Klub rádiós szereplése után, az esti fellépése előtt érte utól a Bors a hatvankilencedik születésnapját ünneplő Gálvölgyi Jánost, aki gyorsan le is szerelte az ünnepre vonatkozó kérdéseket: “Ma játszom, így biztosan nem lesz. Holnap ismét játszom, vasárnap kettőt játszom, úgyhogy talán a jövő hétvégén tudunk majd ünnepelni. Nálunk ez így szokott lenni, a karácsony is szokott csúszni, aztán valamikor csak összejövünk.”

 

“Ha egyre fiatalodnék, még vendégeket is hívnék, de sajnos öregszem. Mit kell ezen ünnepelni?” – teszi fel a kérdést Gálvölgyi János, aki kollégáival valószínűleg nem osztotta meg a születésnapjáról alkotott nézeteit, így fordulhatott elő, hogy azok a pénteki előadás végén szűk körben mégis felköszöntötték a meglepett színészt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top