Sztárok

Eddig nem látott kép került elő Debreczeni Zita és Gianni esküvőjéről

A szerelmespár március végén házasodott össze a legnagyobb titokban. Nemcsak nekik, de még a meghívott vendégeknek is sikerült titokban tartaniuk a többnapos esküvő időpontját.

Debreczeni Zita és Gianni mesés helyszínt választottak esküvőjüknek, de nem a táj szépsége volt az, ami miatt a Dolomitokban, a hegy tetején mondták ki a boldogító igent. Hogy miért éppen ott? Mert ott találkoztak először a Havazin forgatásán.

Ahogy arról korábban már írtunk, Debreczeni Zita nem gondolta túl a menyasszonyi ruháját, csodaszép volt a nagy napon. Férje, Gianni pedig saját szabóval varratta a zakóját: “Ha megengedhetjük magunknak, akkor erről kár lemondani” – tette hozzá.

Az elmúlt egy hónapban sok kép látott már napvilágot az esküvőről, ám Zita vasárnap közzétett egy, még soha nem látott darabot. A felvételen teljes egészében látszik az esküvői ruhája, no és persze a menyegző helyszínén lévő csodálatos kilátás is. Mutatjuk:

 

Olvass még többet Debreczeni Zita és Gianni esküvőjéről az NLCafé oldalán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top