Sztárok

Megszólalt Vitray Tamás is Gundel Takács Gábor ügyében

Gundel Takács Gábor összesen 22 évig dolgozott a köztévénél, de nem először távozott onnan. Nemrég elárulta, mi volt az első távozásának az oka: Vitray Tamás. Vitray reagált Gundel Takács Gábor kijelentésére – írja a Bors.

Huszonöt éves sérelmeit hánytorgatta fel Gundel Takács Gábor a Story4 tévé adásában, miszerint a köztévétől való első távozásának oka az volt, hogy Vitray Tamás nem adott neki továbbfejlődési lehetőséget, ezért távozott. A Bors felkereste Vitray Tamást is, aki reagált a műsorvezető kijelentésére.

“Ő akart elmenni, és őt igazolta később az élet, mert mihelyst más műsorformákban jelent meg, kiderült, hogy nagyon is tehetséges. Én abszolút híve vagyok, nem tudok egyebet mondani. Sok műsorát láttam már, és nagyon jók. Nem volt nekem álláspontom, amit érvényesítettem, csak nem érezte jól magát, mert nem jutott előrébb. Soha nem volt bajom Gundel Takács Gáborral. Az meg, hogy nekem vannak-e, vagy voltak barátaim, már az én magánügyem” – mondta Vitray Tamás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top