Sztárok

Verebély Iván előadás közben esett le a színpadról

A Centrál Színházban az angol királynőt alakító Verebély Iván nem úgy érkezett meg a lépcső aljára, ahogy szeretett volna: a színész megbotlott és leesett a lépcsőről – írja a Blikk.

Egy emberként szisszent fel a közönség a Centrál Színház My Fair Lady előadásának egyik jelenete közben. Az angol királynőt alakító Verebély Iván ugyanis nem úgy érkezett meg a lépcső aljára, ahogy eltervezte, megbotlott, és leesett. Szerencsére a fiatalember, aki kíséri úgy megtartotta a színészt, hogy nem lett baj – írja a Blikk.

“Ez volt az 51. előadás és egészen eddig sikerült lejönnöm a lépcsőn, de sosem volt egyszerű. Nem nézhetek le, az ugyanis egyáltalán nem királynői, így ki vagyok szolgáltatva az engem kísérő fiatalembernek. Most azonban éppen ez volt a szerencsém, hogy Endrédy Gábor ott volt mellettem, amikor megbotlottam. Megakadályozni nem tudta, hogy elessek, de annyira erősen megtartott, hogy megvédett, nehogy odacsapódjak a színpadhoz” – mondta Verebély Iván.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top