Sztárok

Ez a megható történet bizonyítja, Roger Moore mennyire jó fej volt

Gyerekként találkozott James Bonddal az a férfi, akinek a történetét most az egész világ olvassa. Felnőttként újra összefutottak, Moore akkor sem esett ki a szerepéből.

Marc Haynes a Facebook-oldalán írt arról, hogy még csak hétéves volt, amikor nagyapjával utazva a nizzai repülőtéren nem mást pillantott meg, mint magát James Bondot. A nagypapának fogalma sem volt, kicsoda a váróban újságot olvasó férfi, de unokája unszolására odament hozzá egy aláírásért. A kis Marc meg is kapta az autogramot, de meglepve vette észre, hogy a papíron nem a James Bond név áll, hanem az, hogy Roger Moore.

Csalódottan küldte vissza a nagypapáját a férfihoz, aki, miután meghallotta, mi a probléma, magához hívta a kisfiút. “Nem írhatom alá James Bondként. Roger Moore-t kellett írnom, nehogy Blofeld emberei a nyomomra bukkanjanak” – nyugtatta meg a gyereket.

Haynes évekkel később, felnőttként találkozott újra Roger Moore-ral egy UNICEF-es támogatói videó felvételén. Elmesélte neki a történetet. Moore mosolygott, és azt mondta, nem emlékszik a történtekre, de örül, hogy Marc kisfiúként találkozhatott James Bonddal.

A slusszpoén viszont csak ezután jött. Moore a felvétel után odasúgta Haynesnek: még szép, hogy emlékszik az esetre, de nem akarta elárulni magát, hátha a tévéstábban is ott vannak Blofeld emberei. Haynes pedig ugyanolyan gyermeki örömmel vigyorgott harmincévesen, mint gyerekkorában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top