Sztárok

Matt Bianco és egy San Franciscó-i zenekar is érkezik Óbudára

Idén a magyar zenekarok mellett több külföldi fellépő – például a brit Matt Bianco, az amerikai Rupa & The April Fishes –, valamint színházi előadások is érkeznek a 17. Óbudai Nyár programsorozatra. Június 16-tól augusztus 26-ig zsongás lesz a III. kerületben.

Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármestere a programok közül kiemelte a Gyógyír északi szélre című színdarabot, valamint az argentin Dino Saluzzi és az Óbudai Danubia Zenekar közös koncertjét. Zenélni fog még a Rupa & The April Fishes nevű San Franciscó-i zenekar, ahogy a nyolcvanas években brit slágereket gyártó banda, a Matt Bianco is.

Az idei nyári fesztiválra nyolc országból – többek között Görögországból, Svédországból, Hollandiából, az Egyesült Államokból, Argentínából és Brazíliából – érkeznek fellépők, csaknem 60-féle eseményt kínálnak az érdeklődőknek, és ehhez kapcsolódnak még a kétnapos Óbudai Búcsú és az egyhetes Blues Fesztivál egyes eseményei is. 

Fellépnek még többek között: a Csík zenekar, Gájer Bálint, Lányi Lala, Vastag Tamás, a Stúdió 11 Ensemble és a Budapest Táncművészeti Stúdió. Jazzkoncertet ad majd a Joe Fritz Band, a Dániel Balázs Boogie Woogie Trió és a Budapest Ragtime is. Június 28-án a Budapest Klezmer Band lép színpadra. A további programokat erre találod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top