Sztárok

Anger Zsolt Szegeden arcoskodik – videó

Anger Zsolt szó szerint Szegeden arcoskodik. Hogy mégis mit csinál ott? Cikkünkből és a vidám videóból máris kiderül.

Egy nyolcrészes különleges sorozat forgatását fejezte be Anger Zsolt Szegeden. A napfény városból származó kiváló színész a filmetűdökben elmondja, hol csajozott először, melyek a legjobb szegedi helyek, és mivel készüljön, aki nyár végén a SZIN-re érkezik. Anger Zsolt vállalta ugyanis, hogy idén ő lesz a Szegedi Ifjúsági Napok arca – nem is akármilyen.

“KisSZINeim, megtanítok nektek egy-két dolgot, hogy ne legyetek agyagagyúak, ha a nyár utolsó hosszú hétvégéjén végül is ide enne a fene benneteket” – foglalja össze sajátos stílusában a Comet-díjra is jelölt Anger Zsolt, miről is forgatott a minap Szegeden.

Anger Szegedről indult, így nem volt nehéz rábeszélni, hogy a majd fél évszázada Szeged nevével összenőtt SZIN arca legyen. Ő pedig volt olyan jó arc, hogy elmondja ország-világ előtt, mi is a SZIN és a szegedi bulizás lényege.

A “filmsorozat” május 29-én indul a fesztivál Facebook-oldalán, itt pedig egy kis ízelítő, főleg azokból a részekből, amik a videókból kimaradtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top