Sztárok

Ezért sírta el magát Pippa Middleton esküvőjén György herceg

Az álomszép esküvőn a hamarosan négyéves György herceg és húga, Sarolta hercegnő szupercuki feladatot kapott. A ceremónia a kis György számára mégsem múlt el könnyek nélkül.

Szombaton férjhez ment Pippa Middleton, Katalin cambridge-i hercegnő húga. A 33 esztendős Pippa és 41 éves vőlegénye, James Matthews – aki a londoni City pénzügyi központjában dolgozik az Eden Rock Capital Management Group fedezetialap-társaság igazgatójaként – tavaly júliusban jelentette be az eljegyzést.

Ezért sírta el magát Pippa Middleton esküvőjén György herceg

Az esküvőt a Middleton család Berkshire megyei otthonától nem messze, Englefield kis falujának XII. századi templomában tartották. Hivatalos vendéglistát nem adtak ki, de a meghívottak létszámát a brit sajtó bennfentes forrásai 350 fő körülire becsülték. Jelen volt többek között Pippa nővére, Katalin cambridge-i hercegnő, férje, Vilmos és két gyermekük, a négyéves György és húga, Sarolta is. A meghívottak között volt Vilmos öccse, Harry is. 

A két gyermek szupercuki feladatot kapott a ceremónián: Sarolta volt az egyik koszorúslány, míg bátyja, a hasonló feladatokat ellátó pageboy szerepét töltötte be. A hosszú esküvő azonban megviselhette a kicsiket: Györgyről például több fotó is készült, amelyen sír, sőt, az egyiken édesanyja meg is feddi a viselkedése miatt.

Ezért sírta el magát Pippa Middleton esküvőjén György herceg

A brit lapok tudni vélik, György herceget azért szidta meg édesanyja, mert a hivatalos ceremóniát követően véletlenül rálépett a menyasszony negyvenezer fontos esküvői ruhájára.

 

Olvass még többet György hercegről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top