Sztárok

Nagy Duett: Völgyesi Gabi és Sági Szilárd búcsúzott

5 páros lépett színpadra a Nagy Duett elődöntőjében. A tét nem kevesebb volt, mint a döntőbe jutás. Az énekesek két produkcióval léptek fel. Mit szóltok az eredményhez?

A Nagy Duett elődöntőjében öt páros lépett színpadra, méghozzá dupla produkcióval. Az izgalom hétről hétre fokozódik, ezúttal a tét nem volt más, mint a döntőbe jutás.

A műsor múlt heti, 7. adásában Vastag Csaba és a 60 évesen latexben feszítő Ábrahám Edit alkotta páros esett ki, akik egy olyan stílusban mutatták meg magukat, ami mindkettőjüktől távol áll. Az elődöntő alatt sem unatkozhattak a nézők, a versenyzők színesebbnél színesebb produkciókkal rukkoltak elő. A zsűri döntése alapján az ötödik, azaz az utolsó helyen Sági Szilárd és Völgyesi Gabi állt. A zsűri és a nézők szavazati alapján a második körös szavazás eredményeként első helyen Judy és Erdei Zsolt lett, a sereghajtók Völgyesi Gabiék és Ábel Anitáék. Végül a műsortól Völgyesi Gabi és Sági Szilárd búcsúzott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top