Sztárok

Hetven felett is randizik Esztergályos Cecília

Esztergályos Cecília nyolc előadásban játszik, rengeteget utazik, és esze ágában sincs megállni, sőt, a romantikát pedig harminc év után sem hagyja kihalni a házasságából – írja a Bors.

Esztergályos Cecília képtelen megállni. Utazik, dolgozik, szabadidejét pedig szeretteivel tölti – írja a Bors. “Addig dolgozzon az ember, amíg él. Utána már fölösleges. Ha egészséges, bírja, és jólesik neki a munka, akkor miért kéne abbahagynia? Addig kell a vasat ütni, amíg meleg. És én a melegséget a közönségemtől, a kollégáimtól, a színháztól kapom” – mondta a színésznő, aki a sok teendője mellett figyel házasságára is.

“A mi házasságunkból még nem halt ki a romantika. Harminckét év után is szoktunk randizni. És nem is mindig kettesben. Ma például jön az egyik unoka. Először főzök neki valami finomat, utána elvisszük moziba. Nekünk ma ez jelenti a randevút. Szeretni és szeretve lenni. Ez a lényeg!” – mondta Esztergályos Cecília.

Hetven felett is randizik Esztegályos Cecílila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top