Sztárok

Megvannak a továbbjutók, ők a Virtuózok 2017 döntősei

Sok megható pillanat után most összeállt a Virtuózok idei döntős csapata, három kategóriában kilencen mutatják meg, mennyire tehetségesek. Kár, hogy csak az egyikük győzhet a végén.

Este véglegesen összeállt a Virtuózok 2017-es döntőjének mezőnye. A zsűri döntése alapján a Nagyok korcsoportjának három legjobbja: Beéri Benjámin (ének), Kristóf Réka (ének), Lukács Gergely (tuba). Megszokott mondat, de most is nagyon igaz, hogy a zsűrinek kimondottan nehéz dolga volt. Kilenc tehetséges fiatal közül kellett kiválasztania azt a hármat, akik a május 26-i döntőben szerepelnek.

Megvannak a továbbjutók, ők a Virtuózok 2017 döntősei

 

Fontos azonban tudni azt is, hogy azoknak a kezét sem engedi el a Virtuózok szervező csapata, akik most nem jutottak tovább. A tehetséggondozás a műsor és a szervezők hitvallása és feladata. Ne csodálkozzunk hát, ha a közeljövőben azokat az ifjú tehetségeket látjuk hazánk és a világ nagy színpadain, akik a Virtuózokban tűntek fel.

Május 26-án a három korcsoport összesen kilenc fiatalja indul a győzelemért, a nyereményekért a többéves munka eredményeként, ahol a szakmai zsűri mindhárom korcsoport legjobbját választja majd ki.

Láthattuk már a Kicsik csoportját, akik Presser Gáborral léptek fel a Virtuózokban, közülük ők hárman kerültek be a döntőbe: Abouzahra Amira (hegedű), Remenyik Balázs (zongora), Simic Aleksander (cselló).

Megvannak a továbbjutók, ők a Virtuózok 2017 döntősei

 

A Tinik közül Nyilas Gyöngyvér (marimba), Nagy Zoltán Ferenc (klarinét) és Kis Radu (hegedű) hármas befutója lép majd színpadra a Nagyok kiválasztottjaival. A finálé június 2-án látható majd.

Megvannak a továbbjutók, ők a Virtuózok 2017 döntősei

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top