Sztárok

Tóth Vera: nem lesz férjem és gyerekem, ez benne van a pakliban

Rengeteget változott Tóth Vera az elmúlt másfél évben, és a fogyás csak az optikai része, nem is ez a legfontosabb az énekesnő számra. Most már el tudja azt is fogadni, hogy nem lesz soha anya vagy feleség.

Amikor az egészsége miatt Tóth Vera gyomorműtétre vállalkozott, csak egy cél lebegett a szeme előtt: meggyógyulni.  Azt álmában sem gondolta volna, hogy nehezebb lesz ismerkednie a fogyás után, pedig Tóth Veraként korábban is volt, aki tartott tőle a hírneve miatt. 

BEST magazinban olvasható cikkben sok apró részletre fény derül, az Egy Csepp figyelem alapítvány rendezvénye kapcsán mesélt arról is az énekesnő, hogy mindezek hogyan változtatták meg az életét. 

Mert Tóth Vera már nemcsak egészségesebben táplálkozik, hanem egészségesebben áll a magánéletéhez és a párkapcsolatokhoz is. “Egyelőre nem vagyok ráfeszülve a férfi témára. Olyannyira nem, hogy valamelyik nap meg is kérdeztem egy barátnőmtől: baj az, hogy 32 évesen egyáltalán nem érdekel férj, család, gyerek? Most ugyanis úgy érzem, simán benne van a pakliban, hogy nem lesz férjem és gyerekem.”

Az énekesnő magánéletéről bővebben is olvashatsz a BEST magazinban. 

Tóth Vera: nem lesz férjem és gyerekem, ez benne van a pakliban

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top