Sztárok

Som-Balogh Edina mindenen stresszel, ha gyereknevelésről van szó

A színésznő még a mászókázásra is szabályokat vezetett be, pedig nem lenne oka aggódni, mindenki makkegészséges Som-Balogh Edináéknál.

Két hónapja érkezett a családba Som-Balogh Edina második gyermeke, Lili, akit már mindenki nagyon várt, így Edina kisfia, a négyéves Noel is. “Nagyon szereti Lilikét, de nem engedjük neki, hogy megfogja. Maximum fél percre, de csak akkor, ha ott vagyunk vele mi is. Noel még nem érzi a határokat, túl erősen öleli meg, pedig csak szeretni akarja. Ráadásul Lili már hat és fél kiló, nehéz lenne neki tartani a babát” – mondta Som-Balogh Edina a Blikknek. Azt is elárulta, hogy Lilivel könnyebben megy a szoptatás, mint először a kisfiával.

 

“Rettenetesen féltem a gyerekeimet. Bármi gond van, azonnal az orvossal konzultálok (…) Mindent megteszek azért, hogy ne görcsöljek sokat, de én ilyen alkat vagyok” – vallotta be az anyuka.

Som-Balogh Edina a játszótéren sem hajlandó lazítani. “Noelbe bele is neveltem már, hogy nagyon óvatos legyen. Mindig mondom neki, hogy a mászókán nem szabad beszélni, előre nézzen. A férjem, Krisztián néha viccesen meg is jegyzi, hogy már túl sokat mondom” – tárja szét kezét a színésznő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top